Thee Beurzen Tips

De kop is d’r weer af

De eerste week van het nieuwe jaar zit er bijna weer op, vuurwerk gedoe is weer voorbij, het normale leven is weer begonnen en het is hoognodig weer eens tijd voor een avondje gezelligheid. Een van de leukste uitjes die ik ken zijn de Bogdike evenementen in Veendam. Vaak met keiharde muziek, meestal buiten op het Museumplein in de zomermaanden maar ook het eerste weekend van januari, the Night of the Guitars in Parkzicht.

Het was dus weer tijd voor een avondje mee bléren met het betere rockwerk. Een avondje op stap met Linda, Chris, Weia, Trijnie en Andrea, dan hoef ik me geen zorgen te maken dat het saai wordt, dan wordt het gewoon super gezellig en gaat het dak eraf. Zo ontzettend veel goeie muziek van de Eagles, Bad Company, Stones en nog veel meer muziek uit de jaren zeventig. Dat allemaal met regionale rockhelden als Gerry Wolthof, Peter Bloem, Koos Cramer, Koos Grevelink, Lex Koopman, Christof Bauwens, Andre vd Werf en natuurlijk mister Everhard Sprik.

Maar het meest onverwachte van deze avond was denk ik toch wel het optreden van Erwin de Vries, wat fantastich om hem te horen in nummers van Deep Purple en David Bowie. Wouw te gek man!! Wat mij betreft mag hij een vaste waarde worden. Volgende keer Kashmir van Led Zeppelin, Erwin?

Foto’s met dank aan Peter Panneman.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − drie =