2018 is omgevlogen

Ben ik nu de enige die vindt dat het leven steeds sneller en sneller gaat. Dagen en weken vliegen hier voorbij. Soms lijkt het nog zo kort geleden dat we de millennium wissel hadden. Ondertussen zijn we zoveel verder, is er zoveel gebeurd in mijn leven. Leuke dingen, minder leuke dingen en het afgelopen jaar is eigenlijk een heel vreemd jaar geweest. Ontslag per 1 augustus aangezien mijn baan sinds 1 januari niet meer bestaat en dan toch weer kunnen blijven in een totaal andere baan op Traffic Management.

Mis ik mijn vorige baan? Ja en nee, ik mis de contacten met al de wederverkopers van NDC en nee want er is nu minder druk en werkstress.
Iets minder leuk was natuurlijk het moment dat ik ziek werd en ik soms even de weg kwijt ben. De oorzaak zijn meerdere dingen, wat erfelijke dingen maar ook de onmacht die me parten speelt omdat ik te maken het familieproblemen. Ik die het zo graag anders wil zien maar wanneer de andere partij het niet wil, dan houdt alles op.

Maar het was ook het jaar van mega leuke uitjes, naar Waylon, Douwe Bob, Kensington in de Arena, Helene Fischer, Blof en meerdere keren richting de 3Js en als laatste voor kerst nog even langs Jan Smit. Zo verschillend, maar muziek maakt mijn leven compleet. Wanneer er een aantal weken geen live muziek is geweest dan begint het te kriebelen en wil ik gewoon ergens heen en genieten. Soms duur, maar net zo vaak leuke kleine optredens in nog kleinere kroegjes met blues of Americana muziek. (foto Edwin Jongedijk)

Ach 2018 was zo gek nog niet, het leven kan soms niet helemaal gaan zoals je wilt, maar wanneer men zelf de slingers op mag hangen dan kan het verrekte leuk zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + twee =