22. Vuurwerk

Hier knalt het al enkele dagen, afgelopen middag was er zelfs eentje die waarschijnlijk vorig jaar op 31 december ziek was, want alles is de lucht in gegaan en er leek geen einde aan te komen. Hier woont natuurlijk Rambo, oud en hardstikke doof en gelukkig kreeg hij niets mee van dit geknal. Maar duizenden huisdieren zijn hardstikke bang voor dit geknal en ik heb er dus ook helemaal niets mee. Vandaar dat een foto die vandaag over Facebook ging mij enorm aansprak en ik dit het nieuws van de dag vindt.

Het zakje van vandaag is er eentje die ik als scan kreeg van Ciny, tsja en wat moet je daar nu mee. Want laten we eerlijk zijn, mooi is ie bepaald niet. Maar ik vind het zo leuk dat Ciny dit aanlevert dat ik hem dus toch laat zien. Hij zit trouwens niet in mijn verzameling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × drie =