14. Sneeuw opkomst

Tot mijn groot verdriet lees ik dat er sneeuw opkomst is. Als er één ding is waar ik een pest hekel aan heb is dat sneeuw.  En ondertussen kan ik me ergeren aan mensen die dan maar lopen te roepen dat er niet genoeg kan vallen en dat het zo mooi is. Nou dat zullen dan allemaal wel mensen zijn die de hele dag thuis zitten, niet in het donker naar hun werk moeten rijden en die dol gelukkig zijn dat hun dierbaren weer thuis zijn. 

Beide kerstdagen ben ik thuis, dan mag het gaan sneeuwen, maar de donderdag weer alles schoon en weg, dan is er de jaarlijkse derde kerstdag wandeling en willen we wel dat de wandelaars zonder val en glibber partijen het eindpunt halen. En voor wie zo heel graag sneeuw wil, ik zou zeggen, neem een wintersportje richting Oostenrijk, Noorwegen of ander sneeuw zeker land

Het zakje van vandaag is er zeer toepasselijk een met een sneeuwtafereel van het merk TeeGeschwender en zit sinds enkele weken in mijn verzameling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =