10. Geen nieuws is goed nieuws

Wederom een dag met weinig spectaculair nieuws. Dus ben ik maar eens even gaan rondkijken op Social Media en ja hoor ik kwam iets tegen. Leontien Borsato is vandaag jarig. Ik zag dit voorbij komen omdat ik haar man, Marco volg op Instagram. 
Er zijn mega dames die graag in de picture staan, op het irritante af maar bij Leontien heb ik dat dus niet. De enige misser waar ik haar ooit op heb kunnen betrappen was in een programma met Dennis vd Geest, waarin ze nogal denigrerend deed over Stadskanaal. En eigenlijk waren de woorden nog niet eens van haar maar van deze man en daarop gaf ze hem gelijk.  Het mag dan vanuit het midden van het land wel 2 uur rijden zijn, maar Amsterdam is dat voor ons ook en dan roepen we ook niet massaal dat het aan het uiteinde van Nederland ligt. 

Ik wens haar in elk geval een fijne verjaardag. Maar nu hoor ik mijn lezers denken, wat is dan een irritant persoon. Hmmmm ik hou niet zo van modder gooien naar anderen die ik eigenlijk niet persoonlijk ken, maar er is er eentje die er wat mij betreft met kop en schouders boven uit steekt. Het meest vreselijk dametje wat er rondloopt in showbizzland. Silvie Meis. Wat een omhoog gevallen persoontje, ik word al misselijk al ik dat lachje zie en wie niet begrijpt wat ik bedoel. Ga haar eens volgens op Instagram. Van sportschool tot het moment dat ze op bed stapt, de hele tijd met een Iphone in de hand en maar foto’s van zichzelf nemen en dit plaatsen op Social Media. 

Nee hier heb ik dus helemaal niets mee, dan liever Leontien, een nuchter Nederlands vrouwtje of Renate Verbaan, die zie ik lekker met laarzen aan met hond Obi door de modder lopen. En wanneer ik hoor dat zelfs Maxima bij de Hema en C&A shopt, dan kan ik dit alleen maar waarderen.

Het zakje van vandaag is er een nieuwe van Fredsted. Aantal jaren terug had ik de Deense versie hier neer gezet en nu dus een Engelstalig exemplaar. Binnenkort ook in mijn verzameling te bewonderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =