9. Kerst is begonnen

Even geen actueel bericht uit de media, er is weinig spectaculairs, de laatste vrachtwagen is van de ingestorte brug in Genua gehaald, raketlancering is 3 seconden voor de start toch nog gecanceld en een kitesurfer is na een zoekactie gevonden tussen de rotsblokken. Allemaal schrijnend nieuws voor nabestaanden en familieleden die bij een van het eerder genoemd nieuws veel verdriet op gaat leveren. 

Nee ik wil het vandaag even hebben, over mijn start van kerst, natuurlijk nog zonder boom maar toch heb ik het mooiste van deze periode reeds beleefd. Voor mij begint kerst sinds enige jaren met Acoustic Christmas met de 3Js.  Zaterdagavond met vriendin Dineke naar Stadskanaal om daar te genieten van een geweldige avond. Heerlijk onderuitgezakt genieten van de mooiste stem die er in Nederland is. Schitterende vertolkingen van oude kerstliedjes, een vleugje Ierse invloeden, veel reggae beats, gevoelig Nederlands en een prachtig eerbetoon aan de dit jaar overleden Charles Aznavour.

Wat een schitterende avond voor een uitverkochte zaal, laat kerst maar komen, ik kan het wel weer aan. 

Het zakje wat vandaag in de schijnwerpers staat is er een van Sir Kent uit Rusland en ook uit mijn verzameling. 

Onderstaand YouTube filmpje is er eentje uit  dezelfde Acoustic Christmas toer, maar opnames uit Leeuwarden.  Helaas was het maken van opnames gezien mijn zitplaats in het theater niet goed mogelijk. 2 Eigen opnames staan op mijn YouTube kanaal, zie link in de rechter balk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =