7. Vijfenzeventig miljoen!!!

Het nieuws van vandaag bestaat uit 75 miljoen. Kenners weten natuurlijk al wat ik daarmee bedoel. De duurste transfer in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal. Een jongen van 21 jaar, komende van Ajax mag het nu in Parijs gaan laten zien.  Hij weet gelijk dat hij naast het  voetbal nooit meer iets in het leven hoeft te doen, voetballen en nog eens voetballen en dan maar hopen dat hij de weelde kan dragen. De afgelopen jaren hebben we het toch vaak genoeg mis zien gaan en zijn er prima talenten om zeep geholpen aangezien ze vanaf de eerste dag naast hun schoenen gingen lopen (niet verstandig voor een voetballer), van gekkigheid niet meer wisten wat ze met hun geld moesten doen en in sommige gevallen drank, drugs en vrouwen hun door de miljoenen heen hielpen. Wie daar toch eens meer van wil weten, lees een het boek van Fernando Riksen of Wim Kieft.

Maar misschien heb ik het mis en staat deze jongen sterk in zijn schoenen en gaat hij het helemaal maken in het buitenland en is hij thuis bij zijn ouders nog steeds gewoon, hun Frenkie.

Het zakje van vandaag is er een uit Amerika, Traditional Medicals, van enige jaren terug. Heb je nu ook een leuk zakje met als thema kerst of winter, is deze de afgelopen jaren nog niet te zien geweest, maak dan een scan en mail me deze, ik ga hem dan de komende dagen plaatsen.

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 16 =