3. Jaap zit zonder vrouw

Ja wat ik vandaag het belangrijkste nieuws bij het koffiezet-apparaat? Juist, Boer zoekt Vrouw en dan vooral Jaap. Ach wat hadden we met hem te doen, hij barstte bijna in tranen uit omdat het gevoel er niet was en hij waarschijnlijk toch de andere had moeten kiezen. Naderhand blijkt dat ook dit hem niet zou worden. Maar wat wil die man dan? De dame die hij had gekozen wilde alleen maar iemand verzorgen, die werd al rood in het gezicht toen ze vertelde over de nacht in 1 bed. Weer zo’n zielig vrouwtje dat naarstig op zoek is naar een man en koste wat het kost hem wil plezieren, want stel je voor dat je alleen verder moet in het leven. Nee Jaap had haar door en blijkbaar was dame 2 ook alleen maar op jacht naar een man.

Nee dan Marnix, die is ineens verliefd op  een Belgische schone die hij al jaren kent. Mag ik me dan afvragen, is dit wel allemaal zuivere koffie of is het allemaal in scene gezet.

De dames van dit jaar, die zijn onder de pannen, die gaan samen paarden insemineren en champignons kweken, daar zullen wel snel een aantal kinderen zijn, want waarom anders voor volk en vaderland aan dit soort programma’s mee doen? Ach en dan hadden we nog Wim, het lachebekje van dit jaar maar wel een beetje de bekende droogkloot zoals we hier zeggen. Maar misschien wel de enige waar ik ware liefde bij zie. En zo hebben we het weer gehad, vanaf nu kan er op maandagmorgen weer over FC Groningen worden gesproken.

Vandaag is er een zakje wat niet in mijn verzameling zit en is gescand door Rensina, is er misschien iemand die me aan dit zakje kan helpen?

Please follow and like us:

One thought on “3. Jaap zit zonder vrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + zeventien =