Douwe Bob is het einde

Zondagavond, we gaan nog 1x helemaal los, samen met PiC, Partner in Concerts, gaan we richting de Oosterpoort en gaan we voor Douwe Bob. Ondertussen al vele malen gezien en echt een super artiest. Wat kan deze man een show maken, de band is van een zeer hoogstaand niveau, hij krijgt zonder moeite de zaal vanaf het begin mee en al snel is de zaal een kolkende massa. En dat allemaal na 9 dagen die volledig in het teken stonden van live muziek. Zoveel dat ik op zondagmiddag eigenlijk totaal geen zin had om nogmaals de deur uit te gaan. Maar ook midden in een periode waarin ik minder goed in mijn vel zit.  Ik ben toch geen uitzondering die deze maanden het liefst zo snel mogelijk voorbij ziet gaan en daar de nodige afleiding zoeken? Depressie of winterdip? Ik weet het niet, maar de afgelopen week was eigenlijk te vol, maar ook heel erg leuk met fantastische uitjes. Lekker met Trijnie, Weia en Chris naar Woodgrain, daarna met Alie en Hendrik naar Blof, met Pia naar Kensington, genieten op de bank en heerlijk bijkletsen met José, dan wederom Pia maar dan te samen met Ineke en Linda in Zwolle en als laatste dus Douwe Bob. Dit doet een mens zo ontzettend goed en voor even vergeet je de moeilijkheden waarmee je te maken hebt.

Vraag me nu niet wat het leukste was, Woodgrain Night Blues Festival, wouw en nog eens wouw, Blof mooi en goed om eens te zien maar hoeft voor mij niet zo nodig nog een keer, een film van Kensington een complete verrassing, dagje met oud schoolvriendinnen naar Zwolle, lachen, gieren, brullen en Douwe Bob, een dikke aanrader voor een ieder die van muziek houdt. Gewoon een klasse showpik die live fantastisch tot zijn recht komt.

En nu? Nu is het weer tijd voor de dagelijkse bezigheden, Traffic Management draait op volle kracht. En stilletjes vooruit kijken naar 8 december want dat staat er weer iets leuks op de planning en dan met vriendin Dineke. Santa Claus is coming. 

  

 

2 thoughts on “Douwe Bob is het einde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vier =