via stevigere werk naar Kensington

Donderdag avond, half 8, ik ga nu iets totaal anders doen dan normaal gesproken, maar wel in het kader van mijn liefde voor muziek. Ik ga naar de bioscoop om daar een concert te zien van Kensington.  Geen idee of ik dit leuk is of dat het een flauw aftreksel gaat worden van een echt concert. We beginnen met een voorstel rondje van de bandleden en hoe zij er tegenaan kijken dat er deze avond duizenden mensen in de bioscoop zitten om hun concert in de Ziggodome 2017 te zien.

Kunnen we nu verwachten dat mensen gaan dansen en springen op hun muziek of zit iedereen lekker in een heerlijke stoel te genieten van de muziek. Jong en oud, een gemêleerd publiek zit er in elk geval klaar voor. Kan dan nog uren vertellen over alles wat ik mee maak, maar kan alleen maar zeggen, dat dit hardstikke tof is. Ademloos anderhalf uur zitten genieten van de show, in gedachten meezingen, dit is puur genieten.

Voor we het weten komt het laatste nummer voorbij en staan we weer buiten. Wat een heerlijke avond. Of zoals we hier in Groningen zeggen, “te kon minder”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + veertien =