Van Woodgrain naar…….

Druk, druk en nog drukker. Er zijn van die weken die gewoon erg druk zijn, naast een fulltime baan zijn er zoveel andere dingen die ook belangrijk zijn in het leven. Juist van deze dingen krijg ik weer de energie om bijvoorbeeld op mijn werk weer optimaal te kunnen presteren. Week 47 is dus weer eens zo’n week waarin ik mezelf voorbij kan hollen. Ik weet dat deze week er aankomt en sluit hem dus af met 2 extra vrije dagen. Niemand schiet er iets mee op dat ik half presteer of niet gezellig ben op een van de leuke dingen die op de planning staan.

Zaterdagavond was dus de eerste topper, Woodgrain Blues Rock Night in Hoogezand. Samen met 3 vriendinnen, een hele avond blues met 6 top bands. Wat een heerlijke avond. Wat een toffe bands en wat ontzettend goeie muziek. En dat allemaal in Hoogezand,  het meest saaie dorp in de omgeving. Heeft oa een prachtig bioscoop maar na de film even ergens napraten is er niet bij, nergens een leuke tent om te zitten. In de zomer een terrasje pakken in Hoogezand, ja dan zul je wel bij iemand in de tuin moeten gaan zitten, nergens een kroegje te vinden met terras. Al die jaren woon in onder de rook van Hoogezand, wanneer ik naar een Hema, boekenwinkel of schoenen wil, dan kom ik vaak terecht in Hoogezand. Alles is er te krijgen, alleen gezelligheid is er ver te zoeken. En toch wanneer ik aan ouder worden denk, dan denk ik wel eens aan wonen in Hoogezand.

En daar wringt dan gelijk de schoen, zal ik wanneer ik wat ouder ben, dan niet meer houden van avondjes vol muziek en gezelligheid? Still got the blues!

 

 

 

de foto’s zijn allemaal ©Jan Lenting ,

voor meer schitterende muziek foto’s kunnen jullie hem vinden tussen mijn vrienden op mijn Facebook pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + negen =