Advent komt er weer aan

Lieve volgers en belangstellenden, helaas moet ik na anderhalf jaar concluderen dat mijn meeste volgers toch tot de theeleuten groep behoort.  Vrienden volgen in mindere mate het theegebeuren en vaste volger zijn ze niet en familie komt hier alleen anoniem. Maar ik treur beslist niet, want ik ben maar wat blij met dit medium waar ik toch zoveel mogelijk probeer om 2x per week iets te plaatsen. En omdat de “theeleuten” nog steeds mijn vaste volgers en bezoekers zijn, ga ik ook dit jaar weer aan de slag met thee en advent.

Vanaf 1 december zal er hier weer dagelijks een theezakje verschijnen met als thema Kerst of Winter. De eerste leuke scans en zelfs aanwinsten waren hier in de nazomer reeds aanwezig, maar ik zie natuurlijk graag weer scans van leuke zakjes die ik elke dag aan een ieder kan laten zien.

Wie o wie helpt me aan leuke scans van onbekende zakjes? Wil je weten wat er reeds de afgelopen jaren voorbij is gekomen aan scans, kijk dan even boven in de blauwe menubalk, klik op kersttheezakjes en je kunt hier alles zien wat er reeds geshowd is.

Kom maar op met leuke scans.

4 thoughts on “Advent komt er weer aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 12 =