Ik ben er klaar mee

Zo en dat is duidelijk, ik ben helemaal klaar met dit weer. Ik slaap al weken slecht, mijn planten verdorren waar ik bij sta, leuke evenementen waar ik wel heen zou willen laat ik aan me voorbij gaan aangezien het mij gewoon te warm is om een avond in een feesttent te gaan staan. De jaarlijkse braderie in Gieten zal zonder mij ook wel door zijn gegaan en buiten zitten heb ik nu ook wel gehad aangezien prikkende vliegen mij daar ook hebben gevonden. Nog één dag afzien en zal het dan eindelijk weer normaal worden, kan ik dansen in de regen, fleuren mijn planten op, krijgt mijn pas aangelegde inrit dan eindelijk voldoende water zodat de tegels goed vast spoelen? Laat het vanaf as woensdag maar eens lekker gaan regenen, uiteraard geen stortbui zodat mijn dahlia’s plat gaan liggen en  de vlinderstruiken als dode vogeltjes in de tuin liggen. Nee gewoon een heerlijke dag regen, lekker gestadig doorgaand en minimaal 24 uur.

O wat is het toch heerlijk om te mopperen om het weer, nu omdat het te warm en te droog is, straks weer omdat het te koud en te nat is. Laat ik nou ergens lezen dat mopperen heel gezond is en we dat op z’n tijd moeten doen. Heerlijk is mopper dus lekker nog 1 dag door en dan wil ik REGEN!!!!!!!!!

3 thoughts on “Ik ben er klaar mee

  1. Haha Maria, wat fijn je blog/collum!
    Heb er even om gelachen, wat fijn is, want mijn dag is een beetje chagrijnig…
    Dank voor dit leuke verhaal en ja, ik hoop ook op wat regen zodat het eens lekker afkoelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 3 =