We need rain

Zou het dan vandaag toch gebeuren en zullen we een flinke bui krijgen? Geen hoos bui, maar 24 uur een gestadig regentje. Mens, dier en voor de natuur heeft dit dringend nodig.
Na een fantastisch voorjaar heb ik mega mooie fuchsia planten, elke avond worden ze voorzien van water en toch komen de knoppen amper tot bloei en verdorren ze reeds aan de plant. De dahlia’s doen ook niet echt wat ik van hun verwacht, bloemen blijven klein en bloeien veel te kort. Het enige wat het dit jaar super goed doet zijn mijn geraniums, de bloeien als nooit te voren en zijn een grote zee van rood en roze.  Allemaal geweldig maar ik wil mijn fuchsia’s zien schitteren en daarom wens ik 24 uur regen, zodat ze van alle kanten worden voorzien van water.

Mochten jullie nou echt mooie fuchsia’s willen zien dan wil ik jullie wijzen op de Open Dagen bij fuchsiakwekerij Lokhorst in Gieten. Vanaf as zaterdag, elk weekend tot en met het laatste weekend van augustus.

    

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 4 =