Is verzamelen een ziekte?

Als verzamelaar van theezakjes kan ik ook genieten van totaal andere verzamelingen. Geniet wanneer ik iemand vol passie hoor spreken over bv een verzameling planten, postzegels, kaarten maar ook over totaal andere verzamelingen die je bijna nooit tegenkomt als strijkijzers, sauskommen of alles van Ot en Sien. Geweldig.

Afgelopen zaterdag was er hier in het noorden een verzamelbeurs van kroonkurken. Ben daar niet geweest maar zag het op onze regionale tv voorbij komen. Wil jullie er toch van laten meegenieten. Mocht je nu niet alles willen zien, schuif de balk dan even door naar 4 minuut 30 en dan zul je het onderwerp zien.

Als extraatje krijg je ook nog een cursus Gronings.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vijf =