Genieten geblazen met Waylon

Sinds afgelopen dinsdag ben ik dus in feeststemming. De druk is van de ketel zoals ze dit zo mooi kunnen zeggen. Wat de toekomst brengt is binnen een Mediabedrijf altijd onzeker, de papierenkrant neemt in oplage af maar daarvoor in de plaats komt natuurlijk het adverteren via  allerlei websites, Facebook en andere social media. Vanaf heden ben ik daar nu ergens in dit geheel een spin in het web. Leuk en totaal nieuwe uitdaging.

Donderavond kwam dus op het juiste moment een avondje Waylon, even de boel de boel laten en genieten van heerlijke country rock en een machtig mooie man. Oeps, dat mag ik toch eerlijk zeggen. En wat tof dat we dan zo heerlijk dicht bij het podium stonden. Hadden we eerst nog even twijfels om met dit warme weer toch maar op de tribune te gaan, tijdens de show konden we niet echt warm worden van de tribune, men bleef daar wel heel erg stil op hun stoeltjes zitten. Maar de zaal ging heerlijk los.

Wat hebben we genoten van een fantastische avond en show, dit is toch echt een ras-entertainer en een man waar ik op meerdere fronten van kan genieten. Topavond en zeer zeker niet de laatste keer dat ik Waylon heb gezien.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 6 =