Yes, ik ga door

Afgelopen jaar heb ik hier regelmatig iets geschreven over het einde van mijn baan. Per 1 januari is mijn werk namelijk uitbesteed aan de Persgroep. Lange tijd was er onduidelijkheid of ik toch kon blijven en dat het kleine gedeelte van mijn baan zou worden aangevuld met onderdelen van collega’s, maar met de komst van een nieuwe leidinggevende werd het in één klap duidelijk. Ik zou boventallig worden in deze reorganisatie. De eerste reactie is “shit” en nu dan? Redelijk snel kreeg ik de papieren binnen en was duidelijk dat ik per 1 augustus as op straat zou staan zoals ze dat zo leuk noemen.

Prima, nu kon ik dus aan de slag met de toekomst. Afwachten komt in mijn woordenboek niet voor dus schouders er onder en kijken wat ik zou willen en of dit eventueel binnen het bedrijf mogelijk zou zijn. Dus volop gebruik maken van mijn sterkste punt, “kletsen”. Praatje hier, kop koffie drinken daar, zelfs op de koffie bij de directie, overal mijn gezicht laten zien.

En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik ga definitief naar de afdeling Sales Support, nadat ik er al een aantal weken meeliep.  Geen Dr Denker meer, geen campings die op de onmogelijkste tijden aangeven dat ze de volgende dag meer kranten willen. Me niet meer bezighouden met acties, promotieteams en koppelingen. Nee vanaf nu denk ik in millimeters, toeslagen en bureaukortingen.

Heerlijk, ik ben er klaar voor, Marcel, Ina, Erwin, Rik en Bert kom maar op met jullie input. Joeri en Remko bedankt dat jullie het mij zien zitten.

 

3 thoughts on “Yes, ik ga door

  1. Wat een fantastisch nieuws. Gefeliciteerd. Is dat piekeren en er als maar mee bezig zijn hoe het zou gaan eindelijk voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + tien =