Eeuwige roem

Mam, wanneer ik theezakjes meebreng voor haar, zal ik dan ook eeuwige roem krijgen?  Dit werd mij bij het overhandigen van een doosje met theezakjes verteld door de moeder. Nou Nadia, wat mij betreft krijg je eeuwige roem en ga ik een complete blog aan jou wijden.

Nadia is de dochter van wandelcollega Greetje, ze woont tijdelijk en München en heeft waarschijnlijk de opdracht gekregen om uit te kijken naar leuke theezakjes.  Afgelopen week was ze even thuis in het Drentse Hoogeveen en was er voor mij dus een doosje met allerlei leuke theezakjes, waaronder toch weer een aantal totaal nieuwe zakjes.

Maar nu geef ik Nadia dus de eeuwige roem, dat doe ik ook met alle plezier, maar ondertussen is moeder Greetje dit weekend in München.  Zal zij ook aan mij denken en zal er nog wat extra roem te verdelen zijn?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 7 =