Schaatsen, thee en afstand nemen

Heerlijk, ik heb 2 week vakantie.  Aangezien het een erg drukke periode is geweest op mijn werk, de overgang van mijn werk naar de Persgroep, de laatste keer dr Denker, daardoor heb ik behoorlijk wat extra uren gewerkt en die neem ik nu lekker vrij. Kan geen betere timing hebben want ondertussen weet ik dus ook dat ik mag vertrekken.  Geen losse verkoop meer, nooit meer mopperen op Guus die met teveel bonnen aan komt zetten,  geen gesprekken meer met Pieter van de Eeserheidehof,  niet meer afvragen waarom iemand meer kranten in zijn rek heeft staan dan dat er geleverd worden, geen ergernis wanneer er na de opstart ineens nog een grote order komt en ik medewerking mis van collega’s.  Ach, ik kan nog wel meer dingen opnoemen die ik vreselijk ga missen.

Een betere periode om even vrij te zijn is er dus niet, even alles van me afzetten en vooruit kijken naar een toekomst die nu misschien nog donker en somber is maar waar ik ook enige lichtpuntjes traceer.  Maar vooral ook tijd om heerlijk de verrichtingen van Sven kan volgen in Korea, waarin ik uren lang biathlon mag kijken, schansspringen, shorttrack zonder dat ik hoef te denken aan tijdig op bed te gaan omdat er gewerkt moet worden.

Tijd voor thee, theezakjes, ruilen, swappen en ondertussen de mooiste theezakjes voorbij zien komen en merken dat ik het afgelopen jaar veel te weinig heb gedaan aan mijn verzameling. Dat ik begin met het veranderen van mijn theehonk.  Ruimte ga creeëren, alle dubbelen en ruilspullen naar de zolder gaan en ik ga proberen om de komende 2 weken minimaal 1000 zakjes aan mijn verzameling toe ga voegen (oeps dat is wel bijna 100 per dag). Maar ook voor theedrinken, de advent serie van Tea Revv moet nog, er ligt nog een doos om te reviewen en er liggen nog zoveel andere lekkere smaakjes.

Help, ik heb maar 2 week om weer veel te veel leuke dingen te ondernemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + dertien =