Muziek maakt het leven zoveel mooier

Geen dag gaat voorbij of ik heb niet gericht muziek zitten luisteren, wanneer ik me zoals nu toch wat somberder voel en even door de bomen het bos niet meer zie, dan is muziek nog vele malen belangrijker voor me.  Het allermooiste was natuurlijk afgelopen woensdag dat de nieuwe cd van de 3js  in de bus lag, 2 dagen voor de officiële release. Maar ook de avondjes live muziek doen me zo goed, even geen gedachten omtrent 1 mei as,  even niet denken aan de toekomst die volgens menigeen heel zwart is, want als 50-plusser zou ik nooit weer aan de slag komen. Nee ik wil positief denken en hoop toch echt dat er ergens iemand zal zijn die mijn kwaliteiten wel weer te waarderen. Iemand die wel eerst mijn cv leest en dan gaat oordelen, die niet alleen denkt aan te dure werknemers, die een dertiende maand krijgen en die dus gewoon simpelweg te duur zijn.

Dus lekker op zaterdagavond genieten van live muziek, eerst met voor mij een van de best regionale artiesten die er hier op dit moment aanwezig is, Edwin Jongedijk met zijn Slow Movin’  Outlaws in een bomvol ‘t Keerpunt, week er op naar een ander mini dorp tussen Veendam en Pekela, nu naar de Wending  en genieten van keiharde rock van Dirty Dog en gisteravond na lange tijd weer een genieten van Blues Avenue Revisted wederom in ‘t Keerpunt. Wat een heerlijke weken en wat voel ik bevoorrecht dat ik hier van mag en kan genieten.

Wil je dit nu ook een horen? Ga naar mijn YouTube kanaal en luister eens naar mijn muziek voorkeur. Uiteraard kun je ook hier onder een van de beelden aanklikken en hoor je waar ik zoal van geniet.

 

 

2 thoughts on “Muziek maakt het leven zoveel mooier

  1. Ik kreeg zojuist via een kameraad van Geert Hagen, die ook in mams straat woont (die kameraad) de groeten van je, je zult Geert wel in AvK hebben ontmoet. Groeten terug, Maria!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + negen =