Leuke aanwinsten, van baby tot theezakjes

Afgelopen zondag heb ik me maar weer eens in de theezakjes wereld begeven, ik had wat zitten ruilen met Henny, Lenie en nog wat leuke zakjes gekregen, dit gaf mij weer eens inspiratie om ze ook in de mappen te stoppen.  Wanneer je voor je werk veel achter de computer zit dan heb ik in het weekend niet altijd zin om nog eens achter de laptop te gaan. Maar regen verhinderde mijn fietstochtje richting Veendam, had even geen zin in Carambole en blues, dus lekker de theezakjes opruimen.

Wat is er dan mooier wanneer er in de gekregen zakjes allerlei leuk spul zit oa uit Mexico, Amerika en nog wat leuke landen. Nu is het niet zo dat er iemand op vakantie is geweest, nee deze zakjes zijn enkele jaren terug voor me meegenomen. Ik roep dan, “kijk even rond”, maar dat gebeurd dat wel alleen we zien elkaar zo weinig en dan komen de zakjes niet zo snel op mijn tafel te liggen.


Zaterdag was ik dus in Beilen op kraamvisite, tantezegster Aletta heeft een 2de kindje, Tess, gekregen en ja dan ga ik uiteraard richting Beilen om dit kleine meisje te bewonderen. Wat een pracht meisje, maar ook een meisje die zich dus al laat horen. Daar krijgen ze nog een pittige meid aan.  Maar wat is het ook leuk om broertje Stan weer eens te zien, al een heel kereltje met zijn 2 jaar. Lekker druk, maar zegt weinig, gaat lekker lachend de wereld door.  Gewoon een leuke dag, heerlijk bij zitten kletsen en dan ook nog leuke onverwachte theezakjes mee terug nemen.

Aletta en Leendert Jan, zie jullie snel weer, ga ik met jullie “leutje grut” aan de wandel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − twee =