Friesian Proms

Zo en 2018 is weer 2 week onderweg en het gewone leven gaat weer zijn gang. Werken, ziek zijn, sores, alles komt weer voorbij, maar gelukkig ook hele leuke dingen. Zo zat ik vorig weekend nog versuft onder de pijnstillers bij de West Side Story en had ik door de vele medicijnen wat moeite om mijn ogen open te houden. Afgelopen donderdagavond had ik een betere voorbereiding. Na 6 uur in de morgen geen pijnstillers meer genomen, eens kijken of dat vol te houden was. Ik kon natuurlijk altijd nog wat nemen.

Maar het ging eigenlijk best goed en pas tegen het eind wat genomen want zag wel enigzins tegen anderhalf uur in de auto aan.  Je moet je arm dan toch wat ongemakkelijk houden.

Nu vragen jullie je natuurlijk weer af, waarom ging ze dan weg? Dan kun je toch beter thuis blijven. Ja dat zou kunnen maar dit was te leuk om niet te gaan. Ik ging namelijk de Leeuwarder Courant vertegenwoordigen tijdens de Friesian Proms.  Voor een ieder die niet weet wat de Friesian Proms zijn.

Elk jaar in januari is er in Leeuwarden de Hengstenkeuring.  Om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met het Friese Paard is er een avondprogramma met daarin een hoofdrol voor het Friese Paard en heel veel muziek. Dit jaar waren Douwe Bob,  Elske de Wall en Paolo Fanale.  De laatste als vervanger voor Alessandro Saffina, maar beslist een prima vervanger. Wat een dijk van een stem heeft die man.

Aangezien de Leeuwarder Courant sponsor is van dit evenement, mocht ik daar heen te samen met een gast en dat was oud collega Andries. En wat hebben we een fantastische avond gehad, een en al spektakel. Onderstaande beelden heb ik geplukt via Omrop Fryslan, enige eigen opnames staan op mjn Youtube kanaal, maar de kwaliteit is qua geluid prima, helaas de beelden iets minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =