Bijzondere zakjes

Heel soms komt er wel een heel bijzonder zakje in je verzameling. Dan koop je een doosje thee waarvan je niet exact weet wat er in zit, alleen dat het 12 verschillende zakjes zijn. Tot grote verrassing zitten er dan 13 zakjes in waarvan er 1 wel heel erg leuk is. Het is geen gewoon blauw zakje Earl Grey van Theodor Maass maar het is een waardecoupon. Het zakje is 2 euro korting waard bij een volgende aankoop. Maar dan zou ik het zakje dus moeten inleveren en ja dat gaan we dus mooi niet doen. Dit is namelijk een aanwinst die maar weinigen in de verzameling hebben zitten en die dus erg geliefd is bij verzamelaars.

Jammer maar helaas, ik heb er slechts eentje dus vraag me niet of ik dit zakje met je wil ruilen.

 

 

2 thoughts on “Bijzondere zakjes

    1. Inderdaad dit is wel een erg leuk zakje en wat het nog leuker maakt, heb er ook nog wat andere exemplaren van. Zaten in doosjes wat rechtstreeks is meegenomen door iemand die bij de firma in het groot inkoopt voor haar theezaakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =