Top 2000 en de krant

Afgelopen dagen schreef ik met regelmaat over de drukte rondom de krant van 23 december maar we hebben nog een top dag en dat is 22 december. Heb ik zelf iets minder met de krant van morgen aangezien ik te weinig geduld heb om te puzzelen, met de krant van vandaag heb ik dus vele malen meer. Deze ligt sinds vanmorgen open op tafel en blijft daar ook rustig liggen tot en met oudjaarsavond. Dit is dus helemaal mijn ding, de krant met daarin de complete lijst van de Top 2000.

Als enige krant in Nederland staat de complete lijst bij ons in de krant. En dat merken we hier dus ook,  worden plat gebeld en gemaild met de vraag om deze krant. We doen dus nu even niets anders dan kranten verzenden van Den Helder tot Maastricht. Hier blijkt toch maar weer uit, dat het papieren medium nog altijd geliefd is en niet iedereen zoiets wil lezen op tablet of smartphone.  Ben dus nog niet helemaal van een uitstervend ras.

Het zakje van vandaag is er  een uit mijn eigen verzameling en sinds enige weken in mijn bezit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf − zes =