Dreiging

Mijn dag begint elke morgen met het lezen van de krant, zonder krant is mijn start niet compleet.  Vanmorgen las ik dus een artikel over dreiging, niet terreur de ergste dreiging is maar verwarde personen. het artikel gaat dan over Rotterdam, in 2016 waren het er 7000 incidenten en nu staat de teller reeds op 8200. Dit is zo heftig om te lezen, want dan denk ik toch terug aan juni 2017. Dat mijn collega , door een verward persoon om het leven is gebracht en in 2015 een collega vanuit de vestiging Leeuwarden. Verwarde personen die op elk willekeurig moment je pad kunnen kruisen.

Velen gaan dus niet meer naar een Duitse kerstmarkt aangezien men bang is voor een aanslag, vliegen durven ze niet want de piloot kan wel eens een andere koers willen vliegen en in de auto naar Amsterdam is voor veel noordelingen een onoverkoombaar probleem, de drukte brengt zeer zeker ongelukken met zich mee.

Nee dit alles is maar een een klein gedeelte van alle dreiging die er is, in Noord Nederland is de kans op een aardbeving groter en de verwarde persoon komen we allemaal tegen, misschien in de supermarkt, de markt of gewoon op het werk? Of woont die wellicht bij me om de hoek? We weten het niet en we moeten ons ook niet laten lijden door dit soort berichten in de krant.

Mens durf te leven!

Het zakje van vandaag is er een Amerikaanse en wederom niet in mijn verzameling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 3 =