De laatste loodjes

Nog 4 werkdagen en dan is het zaterdagmorgen en verwacht Noord Nederland bij al onze verkooppunten een van onze 2 dagbladen in het rek. Niet wachten tot de supermarkt opengaat om 8 uur, nee gewoon om 7 uur speciaal naar de benzinepomp rijden om daar de krant op te halen. En wat te denken van noordelingen die elders in Nederland wonen, of je gaat speciaal naar Zwolle, ons zuidelijkst verkooppunt voor Dagblad van het Noorden of wanneer je nog verder weg woont, dan bestel je hem want hij moet gewoon op tafel liggen. Helaas bij fans uit de rest van Nederland, de krant wordt pas zaterdagmorgen speciaal door ons naar PostNL gebracht en hopelijk komt hij dan gelijk  na Kerst in de bus.

Waar hebben we het dan over, we hebben het over Dr Denker, de traditie van Groningen en Drenthe, een traditie die ook langzamerhand Friesland veroverd. Dit jaar nog zeer nauw bij betrokken en wellicht voor de laatste keer, niet aan denken en gewoon mijn werk doen,  even diep ademhalen wanneer een van mijn wederverkopers me belt en vraagt of dit de laatste keer is dat ze me spreken.  Helaas kan ik daar geen antwoord op geven, ik weet het namelijk niet.  Nog een kleine maand en dan zal er duidelijkheid zijn omtrent de toekomst van mij bij de krant.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 3 =