Thee Beurzen Tips

Kerst en muziek

Zondagmiddag, Odeon Zwolle en beginnend met Little Drummer Boy, ik heb het dus weer eens over de 3js. Aangezien ik niets met heb met het geloof, zou je trouwens niet zeggen gezien mijn naam, voor mij begint kerst sinds enige jaren met een optreden van de 3js  en hun Acoustic Christmas. Wat heerlijk, traditionele kerstsongs die je ook in menige kerk voorbij ziet komen. Maar ook nummers als Jingle Bells Rock, Last Christmas en  Sound of Silence. Voor mij het hoogetepunt van kerst.

Wat een heerlijke middag en als klapper kregen we Elske de Wall,  Maria uit Passion 2017. Kerst kan voor mij dus niet meer stuk.  Dit doet even de privé zaken vergeten, niet denken aan de toekomst op het werk en aan familieruzies. Wellicht dat beide zaken in 2018 een positief vervolg krijgen.

Het zakje van vandaag is er misschien een simpel zakje, maar wel een hele mooie die ook eens aandacht moet krijgen.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 2 =