We maken ons druk om Gordon

Ik mag dan geen tv kijker zijn, maar volg meestal wel wat er zo allemaal verteld wordt over bepaalde programma’s. Meestal hoor ik dan wel al zoveel, dat het mij niet de moeite waard is om uberhaupt mijn tijd aan een programma te besteden. Maar een week of 3 terug werd er in mijn omgeving toch wel erg veel gesproken over een programma met Gordon. Nu link ik deze persoon vaak aan Gerard Joling en dat is toch het allerergste wat er hier in de Nederlandse showbizz rondloopt. Maar dit bleek een programma te zijn waar meneer Joling niet echt bij betrokken was en moest ik volgens anderen zeer zeker eens na gaan kijken.

Zo gezegd zo gedaan, maar wat heb ik heerlijk zitten lachen, wat een vreselijk flauwekul, Gordon ging daten met 4 mannen die voor hem in eerdere afleveringen waren uitgezocht en met een van de 4 zou hij gaan trouwen in Zuid-Afrika.  Ja sorry hoor, maar hier geloof ik dus vanaf de eerste minuut die ik zit te kijken totaal niets van. Dit is weer een mooi staaltje commerciele tv.  Aan het eind van de uitzending gaat hij er 1 naar huis sturen en 3 zullen meegaan naar Zuid Afrika om elkaar daar beter te leren kennen.  Blijkbaar wordt het toch een beetje te duur, want hij besluit dat er maar 2 mee gaan.

De week erop, zien we hem allerlei activiteiten ondernemen met een of andere gladde Italiaan die constant roept dat Gordon zo’n fantastisch leven heeft. Ja zeker, dit ziet het ventje wel zitten. De ander is een redelijk nuchtere Hollander met kindje, zal in een eerdere uitzending wel duidelijk gemaakt zijn hoe hij aan dit kindje komt. Wellicht eerst een relatie met een dame of is hij donor geweest. Leuke vent in elk geval en beetje onduidelijk waarom hij zich leent voor dit soort programma’s.  Aan het eind kan de hoofdrolspeler nog geen keuze maken en mogen beide mannen blijven.

Ja en als ik dan alle media mag geloven is het donderdag 14 december zover, Gordon gaat trouwen……..maar met wie? Nou ja zeg, het loopt precies zoals verwacht.  Heer Gordon gaat niet trouwen, de gladde Italiaan druipt af, de Hollander zit een avond later lekker naast hem bij een praat programma van dezelfde zender.  Nederland is boos en voelt zich belazerd, ach kom op nou, ben ik dan de enige die niet had verwacht dat er getrouwd zou worden. Zo er is weer een kijkcijferkanon geboren. Wat gaan we nu krijgen? Mark Rutte gaat trouwen……maar met wie?

Zo en daarop dus maar een leuk roze zakje, vond ik wel toepasselijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − 9 =