Theetijd

Soms wordt mijn voorraad thee die ik wil drinken zo ontzettend groot dat ik amper nog weet waar ik moet beginnen, afgelopen week weer te gekke zakjes uit Japan mogen ontvangen, een bestelling uit Frankrijk en nog leuker, ook schitterende zakjes uit Rusland.  Allemaal volle zakjes die ik dus heel graag ga proberen. Maar om toch alles op te krijgen en te testen, ben ik zelfs nu al op het werk bezig met losse thee. De laatste Hennep thee,  de TeeGeschwender Adventkalender, nieuwe winterthee van Jumbo, ach we proberen hier alles en voor een theeliefhebber is het dus gewoon een feestje.

2 thoughts on “Theetijd

  1. Herkenbaar probleem!
    De kasten puilen uit en ik wil alles graag proberen.
    Dus maar beginnen bij het begin en sommige overvolle doosjes geef ik af en toe graag weg aan andere theeliefhebbers…
    Dit laatste zijn dan meestal wat meer gangbare merken, want die bijzondere theeën wil ik toch wel heel graag zelf opdrinken.

  2. Ik ben in het rijke bezit van theedrinkende collega’s, die helpen mij wel door de standaard smaakjes van Messmer, Teekanne ed heen. En net als jij drink ik de duurdere soorten allemaal zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − 3 =