Thee Beurzen Tips

Top 2000

Mijn liefde voor muziek heb ik hier al vaak met jullie kunnen delen. Niets is er mooier dan aanwezig bij live muziek. Grote namen maar ook totaal onbekende namen waar niemand ooit van heeft gehoord.  Probeer met enige regelmaat dan ook aanwezig te zijn bij een live concert, al moet ik eerlijk bekennen dat het de laatste tijd wel erg veel is geweest. Soms komt alles wat leuk is in een korte periode.
Gisteren was er wel een heel leuk uitje. Op naam Afas Live in Amsterdam om daar aanwezig te zijn bij de Helden van de Top 2000. Nu niet gelijk denken dat een Robbie Williams of de Stones er waren, nee het was een leuk stel Nederlandse kanjers die daar de nummers uit de Top 2000 te gehore brachten. Douwe Bob die Steve Millers bracht maar ook André Hazes’ Bloed, Zweet en Tranen door de zaal liet gaan.

Miss Montreal met een aantal hardrock nummers, Blof met een stel Hollandse nummers die dit jaar weer in de Top 2000 staan en een eerbetoon aan Thé Lau en de Scene.  van Velzen met nummers van Bruno Mars, Queen en U2.  En de klapper van de avond was Direct. Marcel Veenendaal, is voor mij een van de beste Nederlandse zanger.

Al met al een geweldige avond, maar er was nog veel meer, want ik heb zelfs oud&nieuw kunnen vieren samen met vele onbekenden en onder aanvoering van Gerard Ekdoen, compleet met champagne en vuurwerk.  Dat geeft wel een heel apart gevoel dat je op 8 december dit mag doen en wat te denken van de bekendmaking van de Top 3 van de Top 2000. Weinig verrassing, want wederom Led Zepplin, Stairway to Heaven, the Eagles met Hotel California op 2 en wederom Bohimian Rhapsody van Queen op 1.  Maar wat een te gekke beleving om daat bij te mogen zijn.

Wat mij betreft is dit een prima gebeurtenis om de kerst periode mee te beginnen en is dus ook zeer zeker voor herhaling vatbaar.  Filmpjes volgen later op mijn YouTube kanaal.

 

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =