Dr Denker en nog meer kerstgevoel

Ondertussen zitten we hier weer volop in de marketing en promotie van Dr Denker,  de puzzel waar half noord Nederland voor warm loopt. Hoe krijg ik weer voldoende kranten in Zwolle, gaat AH Helperplein over de 500 kranten?  En hoe krijg ik Friezen aan het puzzelen? Gewoon heel erg druk maar gelijktijdig ook de leukste opdracht dit ik in het jaar hier doe.  Wellicht de laatste keer,  geen idee wat de toekomst mij zal brengen binnen dit bedrijf.

Vandaag geen zakje maar een pyramide doosje uit de nieuwe Adventserie van the English Teashop en onderdeel van mijn eigen verzameling.

Voor nu even genieten van de voorbereidingen rondom deze kerstbijlage.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =