Op naar Kerst

Sinterklaas heeft het land weer verlaten, maar dan komt bij mij altijd de vraag, “hoe heeft hij het land verlaten?”.  Is dit per boot of stapt ie toch ergens op een verlaten vliegveld in het vliegtuig?  Maar een vliegtuig is natuurlijk wel riskant want daarboven vliegt ook al de kerstman men zijn arreslee door de lucht. Men zal elkaar daar toch tegenkomen, dat kan toch niet.

De discussie over zwarte piet, kan weer voor 11 maanden de kast in, we gaan ons nu druk maken of het wel diervriendelijk is dat de kerstman rendieren gebruikt om de zware arreslee door de lucht te trekken.  Want in deze tijd moeten we ons toch ernstig zorgen maken of dit niet te zwaar is voor deze dieren.

Of zullen we ons er gewoon niet van aantrekken en alles gewoon met een klein korreltje zout nemen en genieten van al deze tradities?

Het zakje van vandaag is er weer eentje die niet in mijn eigen verzameling zit. Wie kan me helpen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien − 2 =