Sinterklaas

Eigenlijk staat Kerst en winter natuurlijk centraal in deze Advent tijd, alle zakjes moeten een link hebben met Advent. Maar eindelijk maar toch, na al die jaren verzamelen kan ik deze traditie doorbreken met een  Hollands theezakje.

In de tijd dat er dagelijks discussie is omtrent zwarte piet en of dat anno 2017 nog wel kan, ga ik Sinterklaas thee drinken. Nu moet ik wel bekennen dat ik deze thee afgelopen zondagmorgen heb gedronken.  Ik wilde even de tijd nemen om het te drinken zoals het zetvoorbeeld aangaf. Ik hou van thee, de ingredienten vind ik heerlijk, dit zou dus helemaal goedkomen. Ik had de dagen er voor al 2x eerder theegedronken van Yourdailyteacup.nl dus lekker mijn theepotje gepakt, kokend water er in en trekken maar.

Aangezien ik kan genieten van een goed glas thee, wat echt goed heeft getrokken, hou ik 7 minuten aan, zit ik mooi in het midden van de tijd die op het zakje staat.

Maar helaas, dit is dus niet mijn thee, geef mij toch een basis van zwarte thee, oolong of rooibos.  Gelukkig hebben we nog heel veel smaakjes te gaan. Als theedrinker zijn de Adventkalenders dus een geweldig iets voor me, elke dag iets nieuws brieven, soms niet zo heel erg lekker, de andere keer een thee, die als wijn je tong streelt.

 

One thought on “Sinterklaas”

  1. Wat leuk Maria, een blog over mijn adventskalender!
    Jammer dat het theetje je niet zo aansprak, maar acht smaken verschillen, hopelijk vind je de andere theeën wel heerlijk.
    Lieve groetjes, Rensina // Yourdailyteacup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − dertien =