Thee Beurzen Tips

Muziek in kersttijd

Sinds ik ben overgestapt van een simpele blog naar een eigen website met een professionelere uitstraling laat  ik mijn lezers ook vaak meegenieten van mijn passie voor muziek. Van het gezellige Nederlandstalige meezing lied tot een het betere werk van Andrea Bocelli.  Voor mij geen dag zonder muziek. De tijd dat ik zeer regelmatig een cd kocht, ligt iets achter me, ook hier is Spotify kind aan huis. Maar er zijn toch nog altijd cd’s die ik gewoon zelf wil bezitten. Thuis van Marco Borsato lag hier gelijk op de dag van release op tafel.

Maar wat doe je met de combinatie Kerst en Muziek. Meningeen zal zeggen, je zet de radio aan op Sky Music en meer hoef je niet te doen. Dat zal ongetwijfeld, maar ten eerste vind ik Sky Music niets en ten tweede,  dit repeat gedoe van 4 weken steeds maar hetzelfde is niets voor me. Hoe krijg je me langzaaam aan hardstikke gek! Nee voor mij is dit dan toch weer een periode  om te genieten van een Josh Groban, Michael Bolton en vele anderen die soms geweldige cd’s hebben gemaakt maar die geen aandacht krijgen op Nederlandse radiozenders.

In deze periode ook zeer zeker concert bezoek, niet alleen in het teken van kerst, maar ook in het teken van het einde van 2017.  Voor mij dus een geweldige periode van het jaar. Ik ben er dan ook weer helemaal klaar voor. Vandaag een zakje waarvan ik een beetje twijfel of deze hier thuis hoort. Is dit wel kerst gerelateerd? Maar toch geen ik hem een plaatsje in deze serie. Overal heb je toch buitenbeentjes?

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + twaalf =