Advent, here we come

Reeds in de nazomer kreeg ik van een theezakjes-verzamelaar de vraag of ik ook dit jaar weer in december elke dag een kerst of winter gerelateerd zakje zou gaan plaatsen.  De vraag kwam wel op een heel vreemd moment, want op dat moment had ik nog vakantie, was dit jaar welles waar laat maar had op dat moment nog geen enkel gevoel bij kerst en de theezakjes met dit thema.

Maar toch ben ik op dat moment wel weer nagaan denken over hoe ik het dit jaar zou doen, nu niet meer op een dagelijkse blog maar op een heuse website en een website die over zoveel meer gaat dan alleen maar theezakjes.

Toch was ik redelijk snel het met mezelf eens, ik zou wederom elke dag een theezakje gaan plaatsen, wellicht met wat andere verhalen erbij maar het theezakje wat ik sinds enige jaren in adventtijd ging plaatsen, blijft bestaan.

En zo zijn we dus weer op 1 december en zien jullie het eerste zakje van dit jaar. Gooi er gelijk eentje tegenaan die ik zelf niet in mijn verzameling heb zitten, dus wellicht is er iemand die me kan helpen.  En mocht je mij en de bezoekers van deze site ook iets leuks willen laten zien, mail me even een scan van jullie nieuwste kerstaanwinsten en ik ga het hier de komende weken plaatsen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 19 =