Tea time

De afgelopen maanden waren druk, eerlijk gezegd soms een beetje te druk en had ik het gevoel mezelf voorbij te lopen. Dan denk ik aan keuzes maken want zo kan het niet verder gaan. Maar waar moet ik die keuzes dan maken, theezakjes de deur uit? Nee beslist niet, dat is veel te leuk? Stoppen met avondjes in de muziek? O ik moet er niet aan denken, van een wervelende show met duizenden mensen tot het zeer kleinschalig gebeuren in Carambole. Het is me allemaal zo ontzettend lief en ik krijg daar heel veel energie van. Okay dan stoppen we met lezen? Dat is een goed plan, want dat hou ik al snel een 8 uur per dag over om aan andere zaken te besteden. 8 uur? Ik hoor jullie denken, ze zit toch geen 8 uur te lezen, nee zeg, gelukkig niet, maar zonder even een hoofdstuk lezen kan ik niet slapen. Vandaar dat ik dan mijn 8 uur slaap kan besteden aan andere zaken. Geen optie dus. Tsja waar moet ik dan mee stoppen? Werken, nee op mijn leeftijd zou het niet goed zijn om de hele dagen thuis te zitten, de tijd dat vrouwen niet werkten ligt achter ons en in mijn omgeving heb ik bijna geen vrouwen meer die de hele dag thuis zijn om te wachten op hun man. Dus nog steeds ben ik bezig om te kijken waar ik dus wat meer vrije tijd kan weghalen.

En toch weet ik dat het moet, ik moet namelijk ook eens een avond voor de tv gaan hangen, ik kan nooit meepraten over de show van Gordon, Netflix  al helemaal niet en laat staan dat ik iets kan vertellen over Linda de Mol. Nu moet ik daar wel bij vertellen dat ik wel kan meepraten over “de wereld draaid door” en “Pauw”. Alleen is het ene om 7 uur veel te vroeg, mis ik dus minimaal 4x per week en ‘Pauw” tsja, dan zou ik mijn ogen allang dicht moeten hebben maar dat lukt me zelden, dus kijk ik ook regelmatig. Nu hoor ik sommigen denken, o praatprogramma’s,  waar is Humberto dan? Nee zeg, dan moet hij wel een heel speciaal iemand bij zich hebben en dan nog kijk ik het liever via Uitzending Gemist, zodat ik heer Tan zijn lachje zo kort mogelijk hoor. Maar al met al, tv is niet mijn ding, dus iets leuks opgeven om tv te kijken zal zeer zeker niet gebeuren.

Dus ik worstel me gewoon weer door alle leuke hobbies, is de T-Post nr 24 weer klaar en zal ik me ook in 2018 nog inzetten voor de T-Post, heb ik in mijn vrije tijd een nieuwe website zitten te bouwen voor de Historische Kring Menterwolde, lees ik straks mijn boek van Reinder Hovingh uit, luister ik naar een top nummer van Paul Weller nu gezongen door de 3Js en droom al weg bij morgenavond,  ga zo maar op een maandagavond naar Zwolle om daar de Jimi Hendrix te eren, hij zou dit jaar 75 zijn geworden.  Ach een leven vol werk en hobbies is zo gek nog niet!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 1 =