Alan Parsons Project

Is muziek aan leeftijd gebonden? Nee zeg gelukkig niet, muziek is van alle leeftijden.  Maar afgelopen dinsdag zat ik toch in gezelschap van bijna alleen 50 plussers bij een concert van the Alan Parsons Project. Terug naar mijn jeugdjaren met nog steeds heerlijke muziek en wat het helemaal mooi ging maken,  een concert gewoon in mijn eigen Martiniplaza Groningen.  Nu draai ik mijn hand niet om voor even op en neer te rijden naar Amsterdam, maar op 15 minuten afstand van mijn eigen huis is op z’n tijd ook wel erg lekker.

Ik zeg er verder niets over, voor de liefhebbers heb ik weer enige filmpjes gemaakt en op mijn YouTube kanaal geplaatst.  Ik zou zeggen, geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × vier =