Yourdailyteacup.nl

De tijd van thee adventserie’s is weer aangebroken en er zijn al weer een aantal fraaie exemplaren aan mijn verzameling toegevoegd. Daarover vertel ik in de adventtijd zoals gewoonlijk meer. Ook dit jaar zal er weer dagelijks een winter/advent gerelateerd zakje op deze website verschijnen. Maar vandaag wil ik me speciaal richten tot niet verzamelaars, maar wel de liefhebbers van een goed glas thee.

Het is natuurlijk erg makkelijk en simpel om een doos theezakjes te kopen in de supermarkt, maar de vraag is dan wel, drink je wel een glas echte thee of is het meer een samengeraapt poederachtig theeblad. Wanneer ik ergens een kop thee drink en ik krijg daar het bekende standaard zakje dan voel ik me soms wel enigzins belazerd, want ik wil echte thee drinken.

Nu zullen de niet kenners ongetwijfeld zeggen, wat is dan echte thee? Moet ik terug naar de vorige eeuw en weer lopen klooien met thee in een thee-ei? Nee hoor dat is echt niet altijd nodig, er zijn prima theezakjes te krijgen, zelfs van Nederlands grootste merk, de wel iets duurdere thee maar vele malen smaakvoller dan het standaard zakje in de bekende groene doos.

Maar wil echt iets lekkers, dan kies ik toch voor losse thee. Niets is lekkerder dan een theepot met vers gezette thee. Soms mijn eenkops theepot met standaard filter, de andere keer een grote pot op een lichtje en genieten van een zaterdagmorgen aan de tafel met krant.

Nu weet ik best dat vele dan zeggen, maar ik weet niet wat ik dan moet kopen en al helemaal niet, waar ik dat dan moet kopen. Dus neem ik jullie vandaag mee naar een nieuwe website met alleen maar heerlijke losse thee. Op dit moment is daar namelijk een thee adventkalender te koop. 24 verschillende theemelanges en ideaal voor mensen die het wel eens willen proberen om iets anders te drinken. Geen grote zakken thee die je misschien niet op zult drinken, maar kleine zakjes met losse thee en echt het proberen waard.

 

Mocht je nu niet meer in het bezit zijn van een theepot dan zijn er ook theefilterzakjes te koop.

Ik neem jullie dus graag mee naar een bezoekje aan de theewebshop van Rensina voor meer dan standaard thee.
Jullie kunnen haar winkel vinden via www.yourdailyteacup.nl 

 

 

2 thoughts on “Yourdailyteacup.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =