Dat was oktober, muziekmaand

Nog een keer kom ik deze maand terug op muziek, denk wel dat dit mijn grootste hobby is. Geen dag zonder muziek. Spotify en YouTube zijn mijn dagelijkse bezigheden. Is het echt helemaal te gek, dan koop ik nog steeds cd’s en er gaat niets boven een aloude lp met krasjes en putjes.  Maar het allermooist is een live concert en probeer toch enige keren per jaar een concert te bezoeken. De maand oktober was alleen wel erg vol met leuke muziek maar soms komt het gewoon op je pad en kun je onmogelijk nee zeggen tegen een aanbod om niet mee te gaan naar Simply Red, is Douwe Bob gewoon lekker dichtbij in Groningen, staat Andrea Bocelli wel erg hoog op je ooit nog eens te bezoeken concert lijst en als allerlaatste was er afgelopen zaterdag het 10 jaar 3Js concert in Amsterdam.

Voor mij zijn zij van een kaliber wat je bijna nooit ziet in Nederland, maar daarover zijn de meningen verdeeld en dat laat ik maar mooi zo. Gelukkig zijn er in mijn omgeving een aantal mensen en ook kenners (ja jij Harm) die het met me eens zijn dat Jan D de beste zanger van Nederland is en Jaap K een klasse gitarist die je zelden ziet.

Dus afgelopen zaterdag weer richting Amsterdam om daar te genieten van een van de allerbeste optreden van hun die ik ooit heb gezien. Kwam het door de uitstekende akoestiek van het Afas theater of toch ook door de meer dan volle bak waarvoor ze moesten optreden. Man man, wat heb ik kunnen genieten van een fantastisch optreden.

Uiteraard heb ik zoals de hele maand oktober weer leuke fimpjes kunnen maken, misschien is het beeld wat onduidelijk maar het geluid van mijn Iphone opnames is subliem. Hier onder zien jullie weer 2 leuke linkjes, 1 eigen nummer van de 3Js en een cover samen met hun gast artiest van deze avond, Waylon. De rest kunnen julie bekijken via mijn YouTube kanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × drie =