Oktober, concert maand

Donderdagavond, na een k…. week op het werk met de nodige perikelen rondom de reorganisatie en alle onduidelijkheden die dit met zich meebrengt, is het eindelijk donderdagmiddag en begint mijn weekend. Mijn weekend kan niet beter beginnen, het begint namelijk met een concert van Douwe Bob samen met The Dutch String Collective in Groningen.  Heb hem al een aantal keren eerder gezien en was danig onder de indruk van deze jonge man. Wat een dijk van een stem en echt een top muzikant.

Samen met mijn Partner in Concerts, Pia vertrekken we richting de stad Groningen, auto maar bij het werk neerzetten en vandaar lopen we zo de stad in. Ruimschoots op tijd zijn we binnen maar wat een volle bak reeds, de zaal is al afgeladen vol en we gaan richting de eerste etage en nemen plaats op een super leuk plekje met mooi uitzicht op het podium.

Vanaf kwart over 8 dompelen we ons dan onder in de muziek van Douwe Bob, maar wat gaat de tijd snel, voor we het weten gaat het weer richting 11 uur en besluiten we toch even te wachten, Pia wil toch wel een selfie. Voel me weer de puber uit de jaren 70 van de vorige eeuw toen ik achter Herman Brood aanliep. Ach muziek gaat nooit vervelen en live is het nog veel meer een beleving. Douwe Bob was wederom geweldig, op naar het volgende concert.

Onderaan dit artikel staan 3 eigen opgenomen opnames in Groningen, wil je meer filmpjes zien, ga dan naar mijn YouTube kanaal, tea-a-maria. 

foto’s © Pia H

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 3 =