Bezoek uit Denemarken en Finland

Te gekke dagen gehad met Mitzie en Ljuba, natuurlijk met theezakjes maar ook met de Bluesdiggers in Carambole.  Hoezo 2 verzamelaars en Carambole? Nou heel simpel, het leven bestaat uit meer dan alleen theezakjes en ik heb de leuke dingen in het leven nodig om te kunnen ontspannen en weten dat ik ook maar 1x leef en dus moet genieten van het leven om zo ook mijn werk goed te kunnen doen. Bij inspanning hoort ontspanning toch?

Dus de laatste zondag van september, de zomer stop van de bluesmiddagen is weer voorbij en dus wordt het tijd om met vriendin Alie naar Winschoten te gaan. Tegen 3 uur nog even snel op mijn Iphone kijken en zie dat Mitzie en Ljuba iets leuks willen doen of ik mee ga naar Groningen. Nee helaas dat gaat niet door want ik ga lekker genieten van een middagje blues. Maar dat kan toch ook samen? Dus even overleggen met Alie, want zij heeft natuurlijk niets meer thee en kent de Scandinavische dames niet, maar mijn plan valt in de goede aarde. Dus bellen met vd Valk en ja hoor ik heb Ljuba te pakken.

Do you go with us to a bluesafternoon in the pub? No, no, yes, yes. We are coming!

En zo rijden we dus 10 minuten later voor bij vd Valk en pikken de dames op voor een middagje dampende blues. En wat wordt het gezellig, lekkere muziek, wijntje, hapje en ondertussen is ook vriendin José aangeschoven voor een heerlijke middag met als afsluiter een bezoek aan Monkey om mijn buitenlandse vrienden te trakteren op een echte Groningse Aierbal. Mijn zondag kan niet meer stuk, allemaal leuke mensen om me heen gewoon genieten van top tot teen.

  

Maar er is meer, want uiteraard zie ik Mitzie en Ljuba op de maandag wederom, dan gaan we richting Janet in Veendam om daar natuurlijk theezakjes te ruilen. Ik hou me maar even in want beide dames krijgen nog heel wat van me, maar dat komt helemaal goed en ik kan ook met een gerust hart weer leuke zakjes bij hun uitzoeken. Mooie uit Finland, nieuwe uit Denemarken en uiteraard ook weer schitterende Russische zakjes. Ondertussen ruil ik ook met Janet en José ( jaja, zij zit er ook weer) en ik ben weer helemaal in de ban van theezakjes en zie het winterseizoen weer met vertrouwen tegemoet.

  

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + acht =