Advent 2017

Het lijkt nog zover weg, zo nu en dan zitten we nog lekker in het zonnetje met een boek, maar toch komt Advent 2017 al weer naderbij. En zoals gewoonlijk de afgelopen jaren, gaan we weer dagelijks een blog plaatsen met allerlei leuke onderwerpen (nog geen idee wat ik ga schrijven) maar wel allemaal voorzien van een theezakje met een winter of kerstafbeelding. Maar wederom heb ik daar jullie hulp bij nodig. Ik zou dus graag willen dat jullie mij afbeeldingen mailen van leuke theezakjes uit jullie verzameling zodat ik weer dagelijks een nieuw theezakje kan laten zien. Nu hebben we de afgelopen jaren natuurlijk al heel veel theezakjes laten zien met een gerelateerde afbeelding en deze kunnen jullie terugvinden in het menu kersttheezakjes. Gaat het mij samen met jullie als verzamelaars weer lukken om elke dag iets nieuws te laten zien? Mailen kan naar theezakje41@gmail.com .

 

One thought on “Advent 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − twee =