2 gedachten over “Win kaartjes voor de Na-zomer Fair

 1. De winnaar van de 2 kaartjes is ………. José van der Werff, zij mag samen met iemand richting Oentsjerk. De kaartjes gaan morgen met de post mee. Veel plezier tijdens je bezoek en zou leuk zijn als je naderhand hier nog even laat horen hoe het is geweest.

 2. zondag 17 september samen met mijn zus Ria naar de na-zomer fair. We zijn in de ochtend heen gegaan en hebben mazzel gehad met het weer.
  Auto geparkeerd op een groot weiland een leuk idee vooral als het gaat regen en de dagen ervoor ook geregend heeft dat maakt de boel erg drassig.
  We zijn met de paarden tram naar de ingang gebracht. En werden daar verwelkomt met Friese dumkes. Maar we hadden ook erg zin in koffie/thee. Eerst maar een paar kramen bekijken en toen kwamen we bij de koffie/thee eerst even zitten en koffie/thee met natuurlijk oranje koek. Daarna weer verder gegaan.
  We hebben je ook een cadeautje gekocht Maria. Veel leuke dingen gezien.
  Toen we bijna klaar waren kwam er beste buien regen. Dus maar schuilen bij kraampjes.
  We zijn terug gelopen naar de auto door een drassig weiland en daar zagen we al diverse auto vast zitten in de modder. En een paar jongens hebben moeten duwen om de auto’s er uit te krijgen.
  Gelukkig is mijn auto nog steeds grijs en ben niet vast komen te zitten.
  Het was een geslaagde dag erg gezellig en een aantal dingen gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *