Aanmelden voor nieuwsbrief

Wie komen er op deze website? Vrienden, theeleveranciers, theezakjes verzamelaars, spontane bezoekers, heel veel Egmonders na het lezen van een link op hun Facebook site en uiteraard ook veel onbekende bezoekers. Eigenlijk kan ik behoorlijk veel mensen traceren die op deze site komen. Maar ik zou graag willen dat meer mensen zich zouden aanmelden voor de nieuwsbrief. Nou niet gelijk denken dat ik dan iedereen elke dag ga bestoken met een mail, nee hoor, beslist niet. Ervaring in mijn dagelijks werk heeft geleerd dat het te vaak verzenden van een nieuwsbrief juist averechts werkt. Vandaar dat ik 1x per maand jullie aandacht vraag met de leukste nieuwtjes van de afgelopen weken. Maar heb ik weer eens een gratis actie met gratis entree kaarten of andere leuke gratis aanbieding dan krijgen de mensen die de nieuwsbrief ontvangen uiteraard wel even een melding dat er iets te verloten is.

Ik zou dus heel graag zien dat de lezers via abonneren in de rechterkolom, bovenaan, zich gaan aanmelden. Dus even je mailadres invoeren en je leest 1x per maand mijn laatste theenieuwtjes, ziet wellicht een te gek Youtube filmpje voorbij komen of ik attendeer op een boek wat je gelezen moet hebben. Ik zeg DOEN!!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =