Pura Vida

Er zijn van die dingen, die moet je gewoon meemaken. Een daar van is Pura Vida. Het Noord Nederlands Orkest wat 1x per jaar van zich laat horen met een spetterend optreden aan de oevers van het Oldambtmeer. Ze spelen dan niet hun gebruikelijk repertoire maar gaan samen met enkele zangers en zangeressen een pop avond verzorgen. Dit jaar was het Echoes of Queen. Nou ik kan jullie vertellen dat moet je gewoon meegemaakt hebben. Schijnt eerst nog de zon, langzamerhand wordt het donker, zie je overal fakkels en vuurkorven aangestoken worden en dat allemaal met schitterende songs van Queen. Bij uitstek nummers die geschikt zijn om te spelen door een orkest.

Ik kan en wil hier verder weinig over zeggen, heb 4 filmpjes gemaakt en deze op mijn YouTube kanaal geplaatst en zou zeggen, kijk, luister en geniet.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + 18 =