Vakantietijd

Voor mij mag het dan nog lang geen vakantie zijn, maar voor de mensen rondom mij wel. Aantal zijn al terug, maar groot aantal gaat pas volgende week. De al oude bouwvak weken gaan dan van start. Weken met elke maandag het meest vreselijke uitje wat er bestaat, vakantie markten in Veendam, waar ik dus beslist niet heen zal gaan. Blijkbaar is dit ook alleen maar gericht op oudere inwoners uit de regio, we hebben hier zoveel leuke bands en troebadoers en wat komt er…. ja hoor Lucas en Gea. Leuke mensen, heb hun in mijn BV Veendam tijd vaak ontmoet maar hun muziekstijl is beslist niet de mijne en ik denk dat veel jongeren dit met me eens zijn. Waarom geen samenwerking met Bogdike en ook een plein met lekkere rockmuziek? Maar vooruit, ik maak me er niet druk om, ik moet toch werken.

Maar ik wil dus de aandacht vestigen op iets anders, op mijn lezers en volgers hier op deze site. Al deze mensen wil ik dus vragen om tijdens hun vakantie uit te kijken naar leuke theezakjes. Nu zullen er misschien denken, ik zit in Nederland en daar heeft ze alles al van. Nou nee hoor, afgelopen week kreeg ik via een collega nog weer een fantastisch mooi zakje. En zo zullen er ongetwijfeld meer zijn.
Wanneer je in het buitenland zit, denk niet, dat hebben we in Nederland ook, merken als Twinings, Lipton, Teekanne zijn er in zo ontzettend veel varianten, dus tijdens de ontbijttafel even eentje meenemen voor deze dame.

En ik, ik werk gewoon door, in de meest onzekere periode van de afgelopen jaren, wat gaat er hier op het werk allemaal gebeuren, gaan er ontslagen vallen? Hopelijk is er meer duidelijkheid tegen de tijd dat ik vakantie neem in september.

Ik wens dus al mijn volgers en lezers, een fantastisch mooie vakantietijd en denk zo nu en dan heel even aan mij tijdens het theedrinken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × twee =