Nieuw uit Londen

Zij stuurt me kaarten uit Madrid
En uit Moskou komt een brief
Met de prachtigste verhalen
En God, wat is ze lief

Gisteren uit Lissabon “ik mis je” en een zoen
Vandaag uit Praag een kattebel, want
er is zoveel te doen
En morgen, als de postbode mijn huis
weer heeft gevonden
Dan stort ze mijn hart vol met al het
liefs uit Londen

Nee voor mij geen liefs uit Londen, maar uiteraard thee uit Londen. Want uiteraard moet je toch even rondkijken of er nog iets bijzonders te scoren valt. Nu heb ik genoeg gezien, ben in de winkel van Whittard geweest, bij Harrods wezen shoppen en bij Holland & Barret wat tofs gevonden. Zelfs bij het ontbijt was er nog iets te vinden. Aangezien ik hier vaak schrijf over mijn belevenissen rondom het verzamelen van thee, kan ik het dus niet laten om hier even een aantal van de nieuwe aanwinsten te showen.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 2 =