Iran komt naar me toe deze zomer

Wat kan de wereld toch vreselijk klein zijn. Een aantal jaren terug leerde ik via mijn collega Rob, de stenenverzamelaar, een collega verzamelaar van hem kennen in Iran. Deze persoon wilde me graag helpen aan mooie zakjes uit zijn land. Door de jaren heen heb ik ontzettend mooie zakjes mogen ontvangen, welke je normaal gesproken niet in je verzameling zult krijgen.

Afgelopen weken is collega Marten op vakantie geweest naar Iran en volgens zijn verhalen heeft hij er ontzettend veel gezien en beleefd. Een land waar je tot op bepaalde hoogte in vrijheid kunt leven maar je zo nu en dan te maken krijgt met het regime van het land. Nu had ik via Maziar al een aantal keren gehoord dat het een prachtig land is en dat ik zeer zeker een keer zijn kant op moet komen. Wie weet gaat dat ooit nog eens gebeuren maar het staat niet gelijk op mijn planning.

Maar het allerleukste is dan dat Marten op bezoek ik geweest bij Maziar en daar weer de leukste zakjes voor me mee heeft gekregen. O een mens kan mij dus niet blijer maken op deze zonnige woensdag. Wat een geweldige verrassing. Maziar en Marten, heel erg bedankt voor deze prachtige zakjes.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Iran komt naar me toe deze zomer

  1. Prachtige zakjes!
    En ja ik weet sinds kort dat Iran een prachtig (vakantie) land is.
    Ken een stel dat sinds kort is gestart met een eigen reisblog en dus 2 maand door Iran heeft gereisd. Ik zag de mooiste foto’s en plekjes langskomen. Deze plek heb ik dus zeker op mijn travellist gezet.
    Heel anders dan je verwacht, maar zo mooi daar!

  2. Ja de foto’s die ik wel zie van Maziar, die zijn schitterend, heb er ooit ook al eens een blog over geschreven, maar staat bij mij niet echt op een lijst om ooit nog te bezoeken. Nog steeds staat Japan ergens op een lijst. Niet om daar weken en weken te zijn, maar het land, zijn cultuur en natuur, maar ook de moderne snufjes alles spreekt me aan om er ooit eens te kijken. Oja, natuurlijk met eigen ogen de Karel Capek winkels zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =