2 gedachten over “Iran komt naar me toe deze zomer

  1. Prachtige zakjes!
    En ja ik weet sinds kort dat Iran een prachtig (vakantie) land is.
    Ken een stel dat sinds kort is gestart met een eigen reisblog en dus 2 maand door Iran heeft gereisd. Ik zag de mooiste foto’s en plekjes langskomen. Deze plek heb ik dus zeker op mijn travellist gezet.
    Heel anders dan je verwacht, maar zo mooi daar!

  2. Ja de foto’s die ik wel zie van Maziar, die zijn schitterend, heb er ooit ook al eens een blog over geschreven, maar staat bij mij niet echt op een lijst om ooit nog te bezoeken. Nog steeds staat Japan ergens op een lijst. Niet om daar weken en weken te zijn, maar het land, zijn cultuur en natuur, maar ook de moderne snufjes alles spreekt me aan om er ooit eens te kijken. Oja, natuurlijk met eigen ogen de Karel Capek winkels zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *