7 gedachten over “Neuengamme laatste halte!

 1. Ik heb net het hele verhaal voorgelezen van Neuengamme voorgelezen aan mijn man Gerrit Visser. Ik heb de naam tante Klazien wel eens horen vallen. Gerrit ook zeer geïnteresseerd in het oorlogsverleden en de z’n voorgeslacht. Zei nee dit is geen familie. (zou leuk zijn toch)

  Misschien heb je ook nog tv gekeken. Het verhaal van de razzia’s in Rotterdam, die per schip naar Duitsland zijn getransporteerd daar was mijn schoonvader ook bij. Het verhaal dat die jood weigerde zijn ster af te doen. Heeft hij vroeger wel eens verteld.Maar dat was voordat ik ook Visser ging heetten.

 2. Ik zal mijn zus even wat juiste gegevens vragen maar weet dat Jan met Agatha was getrouwd.

  Ik heb zelf een stamboom gemaakt maar niet genoeg gegevens van hem.

  Klazina Schol (1)
  X
  Floor Jongejans

  Hebben een zoon

  Jack Jongejans

  Groetjes Tonia

 3. Beste Tea-a- maria,
  Wij werden gewezen op uw verhaal over de heer Schol. Graag zou ik dit plaatsen op het Digitaal Monument Neuengamme. De foto van de heer Schol is hier al eerder op geplaatst.

  Met vriendelijke groet Edwin Vrielink, beheerder Digitaal Monument Neuengamme namens de stichting Vriendenkring Neuengamme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *