Special friend

Al enige keren heb ik hier een naam laten vallen van een persoon die zeer regelmatig het vliegtuig pakt naar allerlei warme en zonnige bestemmingen maar die nooit theezakjes voor me mee neemt.  Altijd met de opmerking, “de zakjes zijn dezelfde als in Nederland”. Maar ondertussen weet ik best dat hij helemaal niet aan me heeft gedacht tijdens zijn vakantie. Het hoofd zit vol van zon, zee en lekkere wijntjes.

Als ik eerlijk ben, dan moet ik ook bekennen dat hij tijdens zijn vakantie helemaal niet bezig moet zijn met collega’s, werk en theezakjes. Vakantie is juist om afstand te nemen van het dagelijkse leven. Maar wat schetst mijn verbazing, de lieve man neemt helemaal geen afstand van zijn werk en collega’s. Sinds enige tijd hebben we een groeps app van de afdeling CRM en wie gaat daar s’avonds laat tijdens zijn vakantie nog op reageren? Ja inderdaad mijn collega Melle!

Ja en dan kan ik het uiteraard niet laten om toch nog even een melding te doen richting hem zodat hij even rond gaat kijken naar Uno Sachet.
Afgelopen donderdag zat de vakantie er weer op en hij kwam zijn collega’s weer verblijden met zijn aanwezigheid.  De kleur was weer prachtig bijgewerkt, bruiner dan bruin en……. eindelijk waren daar de zakjes. Helaas geen nieuwe, wel een beter exemplaar dan dat ik bezat en ook dan ben ik heel erg blij, wanneer ik  een exemplaar kan omwisselen en de code BS  in mijn database kan verwijderen.

Lieve, lieve Melle ik zal nooit meer zeuren en flauwe opmerkingen maken. Heel erg bedankt voor je bijdrage aan mijn verzameling van meer dan 50 000 verschillende theezakjes. Wat mij betreft mag je binnenkort je kleur weer laten bijwerken.

 

2 thoughts on “Special friend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − acht =